FINANXE nederlaag TOP toernooi 2020

Dit is alweer het 7e TOP-toernooi sinds de oprichting in 2013, toen met Alcides als winnaar en de stichting A.L.S. als Goed Doel .

Vervolgens 1 jaar (2014) geen toernooi, Oosterveen olie verleende zijn naam in 2015 voor 3 jaar aan het toernooi en er werden een paar mooie tegenstanders vastgelegd , met als winnaar dit keer de vv Staphorst, ook hadden we toen niet 1 maar 2 goede doelen, SPIEREN voor SPIEREN en het Jeugd Sport fonds.

In 2016 was de eer aan HZVV om het toernooi op hun naam te zetten, het goed doel was toen , Gehandicapten Sportfonds.

2017 Was het wederom HZVV die aan het langste eind trok, met een goed doel de G-voetballers van FC M.E.O. die een nieuw sporttenue mochten ontvangen.

In 2018 werd er een nieuwe hoofdsponsor gecontracteerd , FINANXE en was er een gedeeld 1e plaats voor HHC en Harkemase Boys , het goede doel was toen ALZHEIMER Nederland.

in 2019 werd het concept gewijzigd in een nederlagen toernooi en was het de FC Emmen 2 die 1e werd en het goede doel was dat jaar het Rode Kruis (Staphorst)

Dit jaar is het concept ongewijzigd en blijft het een nederlaag toernooi, het goede doel dit jaar is het technisch kader van de  jeugd van de v.v. Staphorst

Foto's 

Entree prijzen

I.v.m. COVID 19 is het alleen mogelijk om als bezoeker de wedstrijden te bekijken, na het invullen van een gezondheidsverklaring.
En dan zijn er nog max. 500 bezoekers toegestaan.
De entree gelden zijn voor eventueel prijzengeld , toernooikosten en het goede doel.
 

Tot en met 15 jaar

GRATIS

Vanaf 16 jaar

€ 4,-

per wedstrijd

Dit jaar

geen passe-partout

i.v.m. Covid19